Ασκώντας σήμερα την ιατρική του αύριο

Η οικονομική κατάσταση στη χώρα απαιτεί δραστικά μέτρα και κινήσεις ουσίας από πλευράς των επιχειρήσεων και όχι μεμψιμοιρία, ώστε να δοθεί το σύνθημα της ανάταξης και της ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, η καινοτομία, οι συνέργειες αλλά και η αναγνώριση της δυσχερούς οικονομικής θέσης πολλών συμπολιτών μας απαιτούν προσπάθειες που θα έχουν θετικό οικονομικό, αλλά και κοινωνικό πρόσημο.

Η ΣELLAS Clinicals παρέχει σε ασθενείς που αναζητούν θεραπεία για σοβαρές ασθένειες, πρόσβαση στις πιο καινοτόμες επιλογές θεραπείας και έρευνας σε παγκόσμιο επίπεδο. Καταλύτης για αυτό είναι η συνεργασία μας με μερικά από τα σημαντικότερα κέντρα παγκοσμίως, όπως το MD Anderson, το Memorial Sloan Kettering, η ΜΑΥΟ Clinic κά., με στόχο την εισαγωγή αλλά και τη δημιουργία τεχνογνωσίας στην Ελλάδα για τους γιατρούς, προς όφελος των ασθενών και με καταληκτικό σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην πατρίδα μας.

Στόχος μας είναι να εφαρμόσουμε σήμερα την ιατρική του αύριο. Για πολλά χρόνια ήταν ζητούμενο για τη χώρα μας η είσοδος στο χώρο της κλινικής έρευνας και της ανάπτυξης μορίων, έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους παγκοσμίως τομείς εξειδίκευσης και αριστείας, και με αυτή την προοπτική αποφασίσαμε τη δραστηριοποίησή μας στην Ελλάδα.

Μέσω της Σellas Clinicals οι περισσότεροι ασθενείς δεν χρειάζεται να καταφεύγουν στο εξωτερικό και να δαπανούν τεράστια ποσά, επιβαρύνοντας τα ασφαλιστικά ταμεία και τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό. Από την προσπάθειά μας αυτή ωφελείται τόσο η δημόσια υγεία, όσο και το ασφαλιστικό σύστημα, ενώ όλα τα κοινωνικά στρώματα θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες αιχμής.