Οικονομία και υψηλή ποιότητα

Του Δημήτρη Βέργου

Εδώ και 43 χρόνια, η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας. Παρά την κρίση, η εταιρεία μας δεν έχει προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις και ταυτόχρονα έχει διατηρήσει μισθούς και παροχές στα ίδια επίπεδα. Αυτή την περίοδο αναζητούμε και βρίσκουμε τις ευκαιρίες στην αγορά, για να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος λειτουργίας. Δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα brands Turbo-X, το οποίο είναι «νούμερο ένα» στα desktops στην Ελλάδα, Q-Connect, @work και Sentio. Τα προϊόντα αυτά συνοδεύονται από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, πριν και μετά την πώληση. Ταυτόχρονα, επειδή φτάνουν στους καταναλωτές χωρίς μεσολάβηση ενδιαμέσων, έχουν πολύ ανταγωνιστικές τιμές για τον πελάτη και παράλληλα εξασφαλίζουν κερδοφορία στην εταιρεία, που της επιτρέπει απρόσκοπτη ανάπτυξη. Αυτό, σε συνδυασμό με το κεντρικό controlling των εξόδων, οδηγεί σε σημαντική αύξηση του cash flow.

Το υπερσύγχρονο Logistics Center στη Μαγούλα (επένδυση περίπου 30 εκατ. ευρώ) έχει συμβάλει στη σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας και ταυτόχρονα μάς επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας όλο και υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες. Είναι πολύ σημαντικό για μία εταιρεία να αυξάνει το μερίδιό της στο καλάθι κάθε πελάτη της. Εμείς προτείνουμε στους πελάτες μας τρόπους μείωσης των εξόδων τους, παρέχοντάς τους προϊόντα υψηλής ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ετσι, πετυχαίνουμε να διατηρούμε το συνολικό αριθμό των πελατών μας, οι οποίοι μάλιστα αυξάνουν ακόμη περισσότερο τις αγορές τους στο Πλαίσιο.

Η συνεχής διεύρυνση του πελατολογίου προέρχεται τόσο από τις ανταγωνιστικές μας προτάσεις, όσο και από τις συνεχείς ανακατατάξεις στον κλάδο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ανταγωνισμός. Ετσι, αυξάνουμε συνεχώς το μερίδιό μας στην ελληνική αγορά.