Συνδυάζοντας οικονομικό shopping και διασκέδαση

Του Τάσου Λιγνού

Το εμπορικό κέντρο athensheart έκλεισε τρία χρόνια λειτουργίας, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία για κάθε επιχείρηση. Με αυτό το δεδομένο προχωράμε σταθερά, προσαρμόζοντας τη στρατηγική και τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες των καιρών. Παρά την αισθητή πτώση της καταναλωτικής δύναμης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε ότι η επισκεψιμότητά μας σημειώνει συνεχή άνοδο. Η θέση του εμπορικού στην «καρδιά» της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση από παντού μάς έχει βοηθήσει να προσελκύσουμε και να στοχεύσουμε σε ένα διευρυμένο κοινό, από πολλές περιοχές της Αθήνας.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση αυτού του κοινού ανανεώνουμε συχνά το μείγμα καταστημάτων και υπηρεσιών μας. Πρόσφατα, μάλιστα, ξεκίνησε τη λειτουργία του το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, που έτυχε σημαντικής υποδοχής από το κοινό μας, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες το κατάστημα της Benetton.

Επιπλέον, με βασικό στόχο μας να μετατρέψουμε το shopping σε μία διασκεδαστική εμπειρία για όλη την οικογένεια, διοργανώνουμε συνεχώς παιδικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις, ενώ η παιδική γωνιά του athensheart έχει γίνει ο αγαπημένος χώρος κάθε μικρού επισκέπτη. Διοργανώνουμε συχνά ημέρες προσφορών στα καταστήματά μας, ενώ από τις αρχές του χρόνου παρέχουμε δωρεάν parking για τις δύο πρώτες ώρες σε όλους τους πελάτες μας. Οικονομικό shopping και διασκέδαση είναι οι βασικοί άξονες της φιλοσοφίας μας.

Δεδομένων των συνθηκών καλούμαστε να συνδυάζουμε παραδοσιακές και σύγχρονες μεθόδους προσέλκυσης πελατών. Ενέργειες προωθητικές και hard selling επιτυγχάνουν μία άμεση επαφή με το κοινό μας. Συνέργειες μεταξύ των μισθωτών του athensheart προσφέρουν πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες, μας διαφοροποιούν από τις κλασικές αγορές και μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία shopping. Επιπλέον, αναγνωρίζοντας την αξία και το ρόλο των social media, έχουμε ενισχύσει την παρουσία μας για φέτος σε αυτό το χώρο. Ενεργοποιούμε και ανανεώνουμε συνεχώς τη βάση των πελατών μας, προκειμένου να τους ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις μας και τις προσφορές των καταστημάτων μας. Τέλος, με στόχο το κοινό της περιοχής μας, προχωράμε σε εποικοδομητικές συνέργειες με τοπικούς δήμους και φορείς.