Υποστήριξη της ελληνικής παραγωγής

Πάγια αρχή της δραστηριοποίησης του Ομίλου μας είναι η δέσμευση στη διάθεση ποιοτικών προϊόντων σε μεγάλη ποικιλία, αλλά με τις καλύτερες δυνατές τιμές. Η πολυπλοκότητα της εποχής που διανύουμε καθιστά την υιοθέτηση ενός κοινωνικού προφίλ αναγκαιότητα για τις επιχειρήσεις του κλάδου μας.

Η καταναλωτική συμπεριφορά έχει αλλάξει λόγω κρίσης και οι καταναλωτές αναζητούν το φτηνότερο προϊόν χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στις ποιοτικές προδιαγραφές των προϊόντων που περιλαμβάνονται στα εβδομαδιαία τους ψώνια.

Ο Ομιλος Carrefour Μαρινόπουλος, λειτουργώντας πάντοτε με γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση, προσπαθεί να εμπλουτίζει συνεχώς τις προσφορές του, ώστε να διευκολύνει τους καταναλωτές. Χαρακτηριστικό δείγμα της υποστήριξης της Carrefour στην ελληνική κοινωνία είναι η προώθηση των ελληνικών προϊόντων και η υποστήριξη των Ελλήνων παραγωγών σε μία δύσκολη συγκυρία. Επιπλέον, στα ράφια μας οι καταναλωτές μπορούν να εντοπίσουν τα περισσότερα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στην Ελλάδα, τα οποία αντανακλούν τη βασική μας φιλοσοφία του καλού πλην οικονομικού.

Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσονται οι εμπορικές μας ενέργειες, οι συνεχείς προσφορές που φτάνουν μέχρι και 70%, αλλά και οι ευκαιρίες σε οικογένειες προϊόντων που επικοινωνούμε συνεχώς, ώστε να ενημερώνουμε τους καταναλωτές για τις πιο συμφέρουσες αγορές μέσω του δικτύου των καταστημάτων μας.

Θα συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά, προσαρμόζοντας τις τιμές και τη στρατηγική μας στις απαιτήσεις των πελατών μας και προσπαθώντας να είμαστε δίπλα τους με ανθρώπινο πρόσωπο, συνείδηση και αποτελεσματικότητα. Πιστεύουμε ότι η προσήλωσή μας σε αυτές τις αξίες είναι αυτή που θα διατηρήσει αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν όλοι οι πελάτες μας με την Carrefour Μαρινόπουλος.

Carrefour Μαρινόπουλος