Ανάπτυξη σε μία δύσκολη συγκυρία

Acumen ίσον οξύτητα. Οταν μιλάμε για επιχειρήσεις, εννοούμε «δαιμόνιο», ενώ αυτό στην πολιτική μεταφράζεται ως οξυδέρκεια. Μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας, η ομάδα της Acumen στοχεύει να παρέχει υπηρεσίες για την ενδυνάμωση και την εξέλιξη των επικοινωνιακών ικανοτήτων κάθε είδους επαγγελματία.

Σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή είναι ακόμη πιο σημαντικό η εικόνα των ικανοτήτων μας να βρίσκεται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Οι υπηρεσίες μας είναι αναγκαίες και μέχρι πρότινος προσφέρονταν σε πολύ υψηλές τιμές. Το portal μας στοχεύει να προσφέρει από δωρεάν tips μέχρι κύκλους σεμιναρίων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές με μεγάλες δυνατότητες ενσωμάτωσης σε πολλούς τομείς. Απευθυνόμαστε σε κάθε είδους επαγγελματία στο χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής, καθώς και διάφορων επαγγελματικών ομάδων όπως οι δικηγόροι.

Το δύσκολο οικονομικό κλίμα δεν μας περιορίζει, αντίθετα τονίζει την αναγκαιότητα των υπηρεσιών μας οι οποίες αξιοποιούν τη σύγχρονη τεχνολογία. Επειδή ακριβώς το start-up μας είναι σε πολύ πρώιμα στάδια, η υπάρχουσα δικτύωση λόγω της ήδη μεγάλης εμπειρίας μας μπορεί να οδηγήσει σε πολύ υψηλά επίπεδα ανάπτυξης ανοίγοντας κάθε φορά καινούργιους ορίζοντες. Με τις υπηρεσίες της Acumen, η εκπαίδευση στο public speaking, debating, negotiation και mediation παύουν να θεωρούνται αποκλειστική πολυτέλεια για υψηλά ιστάμενους πολιτικούς ή διευθύνοντες σύμβουλους μεγάλων επιχειρήσεων και γίνονται ένα δυνατό εργαλείο ανάπτυξης ικανοτήτων στα χέρια όλων όσοι στοχεύουν ψηλότερα.

Αντρεα Σολομονίδης
ιδρυτικό μέλος της Acumen