Η συνεργασία ανοίγει δρόμους

H Organic 3S ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2010 από τρεις παιδικούς φίλους. Διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία για τα βιολογικά προϊόντα, συνεργάζεται με άλλες εταιρείες για την παρασκευή καινοτόμων προϊόντων βιολογικής γεωργίας. Στη συνέχεια, προωθεί και διανέμει τα προϊόντα αυτά στην ελληνική αγορά.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να απολαύσει ο Eλληνας καταναλωτής ποιοτικά βιολογικά προϊόντα σε προσιτές τιμές -όπως όλοι οι Ευρωπαίοι. Χαρακτηριστικά καινοτόμα προϊόντα είναι τα πρώτα ελληνικά βιολογικά «πουράκια», και το φρέσκο φύλλο Aloe Vera Κρήτης, ενώ σημαντική συνεργασία είναι αυτή με την ΕΨΑ ΑΕ, από την οποία προήλθε η πρώτη ελληνική βιολογική λεμονάδα και πορτοκαλάδα.

Η Organic 3S δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης και ενάμισι χρόνο μετά οι βασικοί στόχοι και η πολιτική της παραμένουν ίδια με αυτά που καθορίστηκαν κατά την ίδρυσή της. Για την αντιμετώπιση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην ελληνική αγορά, η Organic 3S πιστεύει και επιδιώκει τη συνεργασία με άλλες ελληνικές εταιρείες, τη δημιουργία ελληνικών καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων, την εδραίωσή τους στην ελληνική αγορά, καθώς και την εξαγωγή τους.

Στην παγκόσμια έκθεση βιολογικών προϊόντων Biofach 2012 η Organic 3S θα ανακοινώσει μία νέα πολύ σημαντική συνεργασία και την παρασκευή ενός ιδιαίτερα καινοτόμου για την παγκόσμια αγορά προϊόντος, ενώ ήδη διαπραγματεύεται για την εξαγωγή του συνόλου των προϊόντων της με μία ιταλική και μία γερμανική εταιρεία.

Ανδρέας Σιούτης
General Manager της Organic 3S