Τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου

Το CoinMad λειτουργεί εδώ και δυόμισι χρόνια ως ιστοσελίδα αγοραπωλησιών. Προσφέρει υπηρεσίες σε ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά και συνεργάζεται με ιδιώτες που επιθυμούν να έχουν το δικό τους CoinMad store, διατηρώντας καθημερινή επαφή μαζί τους. Η ανάπτυξή του είναι συνεχής από τους προγραμματιστές και το περιεχόμενο αναβαθμίζεται σε καθημερινή βάση.

Με τις ηλεκτρονικές πωλήσεις σε άνοδο, παρά τη γενική κρίση στο εμπόριο, πιστεύουμε ότι το CoinMad θα μπορέσει να ξεχωρίσει τα επόμενα χρόνια ως ένας από τους πιο σημαντικούς συμμάχους των καταστημάτων. Ηδη από τα τέλη του 2011 ξεκινάμε δυναμικά την πορεία μας προς το 2012 με μία συνεργασία με την εταιρεία Bitsnbytes, η οποία θα μας βοηθήσει στη βελτίωση του γενικότερου προφίλ της σελίδας μας και θα αναλάβει πλήρως την υποστήριξη του CoinMad στο κομμάτι του promotion και marketing.

Μέσα στα δυόμισι χρόνια που είμαστε online έχουμε συμβάλει κατά ένα ποσοστό στο να υπάρχει μεγαλύτερος τζίρος για τα καταστήματα, προσφέροντας υπηρεσίες εντελώς δωρεάν, και έτσι θέλουμε να διατηρήσουμε το CoinMad για όσο το δυνατό μεγαλύτερο διάστημα. Ακόμη και σε περίπτωση που υπάρξουν χρεώσεις μέσα στο 2012, σκοπός μας είναι να έχουμε τις χαμηλότερες της αγοράς και σε αυτό θέλουμε συμμάχους μας τα καταστήματα, γιατί όσο περισσότερα έχουμε στο ενεργητικό μας, τόσο θα μας είναι και πιο εύκολο να κρατήσουμε τις τιμές χαμηλά.

Κωνσταντίνος Οργανόπουλος
ιδρυτικό μέλος της CoinMad